Time Management nodig?

Volle mailbox? Heeft u het moeilijk met klussen op lange termijn, omdat er altijd iets tussen komt? Heeft u alleen tijd voor kleine en snelle klusjes? Dan is de Time Management Cursus van timemanagement.net dé oplossing voor u en uw collega’s! Binnen 1 dag leert u bij ons de beste technieken op het gebied van time management, focusmanagement en slimmer werken. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste tips en tricks, en zorgen er gegarandeerd voor dat u meer rust krijgt in uw hoofd, en op uw dag. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust een kijkje op onze website!

timemanagement: Voor uw cursus

Op de website van Tijdswinst bieden wij een cursus aan waar u binnen een dag alle tips en tricks van time management leert. U wordt geholpen door een specialist in het vakgebied, die al jaren bezig is met de beste manier van time management zoeken. De cursus time management is geschikt voor een groep van 12 deelnemers, omdat wij persoonlijke aandacht zeer belangrijk vinden. U ontvangt per persoon feedback op maat met een persoonlijk actieplan, en zo hopen wij u zo goed mogelijk te kunnen helpen met de juiste stap richting tijdswinst.

De Time Management Cursus van Tijdswinst begint van 9:00 tot 16:00, en blijft inspirerend van begin tot eind. De cursus is zeer scherp geprijsd, met een prijs van €325,- online, en op locatie maar liefst €395,-.

Onze cursus resulteert in de praktijk tot:

  • Grip op je werk
  • Een helder hoofd
  • Meer plezier
  • Tijdswinst
  • Focus op resultaat
  • Versterkte relaties
  • Minder stress
  • Meer productiviteit

En nog vele andere positieve resultaten. Het doel van de cursus is dat u uw prioriteiten gemakkelijk op een rijtje kan zetten, en zonder moeite uw dag kan inplannen zonder bepaalde klussen te vergeten. Daarnaast kan u op onze website ook gemakkelijk tips en tricks vinden op het gebied van time management, gratis en voor niks!

Onze specialisten leren u de beste technieken op het gebied van time management, en slimmer werken. Door nieuwe trucjes en oefeningen uit te voeren op een dag, kan u gemakkelijk uw gedachten legen, en uw prioriteiten voorop zetten. Neem dus nu een kijkje op onze website, en kijk wat onze cursus voor uw bedrijf kan betekenen.

timemanagement: Voor uw timemanagement tips

Op onze website bieden wij naast onze time management cursus ook time management tips aan. Deze tips kan u zelf bekijken, en uittesten. Er staan nuttige oefeningen bij, nuttige informatie en manieren om motivatie te krijgen. Time management is namelijk een simpel concept, maar moeilijk toe te passen. Past u het eenmaal toe, dan bespaard u veel tijd, en vind u vaak meer plezier in uw werk.

timemanagement is een initiatief van Tijdswinst, en is een website waar u alle informatie kan vinden over time management. U kan een time management cursus van een dag volgen, waar u door experts persoonlijke hulp krijgt op het gebied van time management. Ook is het mogelijk om zelf de tips te bekijken op de website, en toe te passen in uw dagelijks leven. Zo helpen wij bij Tijdswinst en Time management u te kunnen helpen in het verbeteren van uw dagelijks leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *